Restaurant LOTUS

Restaurant

Wij hebben een gezellig, sfeervol restaurant en voorzien van airconditioning. De altijd vriendelijke bediening staan garant voor een gezellig verblijf.
Onze menukaart biedt een keus uit Chinese, Indische en Kantonese gerechten en er is voor elk wat wils. Of u nu houdt van een simpel hapje of een uitgebreid 4 gangen diner.
De kinderen kunnen zich ook prima vermaken, wij hebben een hoek met een bank en er liggen stripboeken, tevens zijn er kleurplaten aanwezig.

Afhalen

Wij hebben een aparte wachtruimte voor afhalen. Tijdens het wachten kunt u een drankje aan de bar nuttigen of een tijdschrift lezen op de bank.
Geen zin om te wachten??? U kunt uw bestelling ook telefonisch doorgeven. Onze medewerker zal aan de hand van de drukte aangeven hoelang de bereidingstijd ongeveer zal duren.

Catering

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met catering aan huis of bedrijf. Onze keuken variatie is heel uitgebreid, dus voor ieder wat wils.
Wij leveren de chafingdishes inclusief branders om de gerechten warm te houden. Borden en bestek kunnen ook worden meegeleverd tegen een meerprijs van € 0,50 per couvert. De vieze chafingdishes, borden en bestek worden weer opgehaald door ons.

Prijs: vanaf € 15,- p.p.
Minimaal 15 personen

Vraag om meer informatie bij één van onze medewerkers.

Als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen, evenementen en het laatste nieuws: