Actieweken ‘Koop lokaal en win’ 16 oktober- 20 november

2021

Koop lokaal en win

Koop lokaal & win is een actie in Heiloo, georganiseerd door Ik winkel in Heiloo, Natuurlijk Heiloo en Uitkijkpost. De actie start op 16 oktober en loopt tot 20 November.

U kunt kans maken op prachtige prijzen
Bij iedere besteding bij de deelnemende ondernemers ontvangt u een of meerdere vouchers en maakt u kans op prachtige prijzen!
Voor alsnog doen er meer dan 50 winkeliers uit Heiloo mee en het aantal loopt nog op. Vanaf 16 oktober ontvangt u bij al deze winkeliers een voucher bij aankoop van een product bij die winkel. Op de voucher staat een code, die ingevuld kan worden op de actie pagina die hier komt te staan. Met de code kunt u meteen zien of u wel of geen prijs heeft.

Achtergrond

In het verleden is er in Heiloo meerdere malen een succesvolle actie “Ik winkel in Heiloo” georganiseerd. Een actie die de inwoners van (de regio) Heiloo aanspoorde om naar de winkels en bedrijven te komen en lokaal te winkelen. Samen met andere uitgevers in Nederland hebben we een mooi concept ontwikkeld die lijkt op de oude “Ik winkel in Heiloo” actie van een aantal jaar geleden.